De panoramische i-Cockpit van Peugeot wint Connected Car Award 2023

Connected Car Award 2023

De nieuwe PEUGEOT Panoramische i-Cockpit® heeft indruk gemaakt op de lezers van AUTO BILD en COMPUTER BILD in Duitsland en heeft een Connected Car Award 2023 ontvangen in de categorie ‘Entertainment’. De winnaars worden gepresenteerd in nummer 50/23 van AUTO BILD en 1/24 van COMPUTER BILD. De PEUGEOT Panoramische i-Cockpit® werd voor het eerst geïntroduceerd op de nieuwe PEUGEOT E-3008.

Peugeot i-Cockpit

De nieuwe panoramische i-Cockpit® op de nieuwe E-3008 zorgt voor instinctief, veilig en comfortabel rijden. Het beschikt over een 21-inch panoramisch scherm met hoge resolutie dat boven het dashboard zweeft, een nieuw compact stuur en individueel configureerbare bedieningselementen (i-Toggles) voor snelle toegang tot de meest gebruikte functies.

Panoramisch scherm

Het panoramische scherm is boven het dashboard geïnstalleerd met een montagesysteem dat onzichtbaar is vanuit het passagierscompartiment, wat de toegankelijkheid van het touchscreen en de zichtbaarheid van de informatie op het 21-inch high-definition panoramische scherm verbetert. Aan de linkerkant van het panoramische scherm geeft het instrumentenpaneel boven het stuur alle rijgerelateerde informatie weer. Aan de rechterkant bevindt zich het touchscreen, waarmee de verwarming/airconditioning, navigatie, media en connectiviteitssystemen kunnen worden bediend.

Over de Connected Car Award

AUTO BILD en COMPUTER BILD reiken voor de tiende keer de Connected Car Award uit. De beste ideeën van technologiebedrijven, leveranciers en autofabrikanten werden in de periode van 21.09 bekroond en gestemd door lezers via autobild.de en COMPUTER BILD. tot 22.10.2023. Het is een prijs gewijd aan de digitale transformatie van de auto-industrie. Digitale trendsetters maken mobiliteit veiliger, dragen bij aan meer duurzaamheid, zorgen voor een betere rijervaring en tillen entertainment naar een nieuw niveau. Jaarlijks worden de meest innovatieve bedrijven gehuldigd in 7 verschillende categorieën en 2 redactionele prijzen, waaronder Safety, Entertainment, New Mobility en de Pioneer Award.

i-Cockpit
i-Cockpit