Citroën Holidays

Citroën Holidays

Citroën Holidays is een echte mobiele cocon, geoptimaliseerd tot in de kleinste details, die een comfortabele en onbeperkte reiservaring mogelijk maakt. Het biedt maximaal 4 slaapplaatsen, een keuken, een afneembare tafel, een uitschuifbaar dak, draaibare voorstoelen en vele andere voorzieningen.

CMT in Stuttgart

De in de zomer van 2023 aangekondigde stap van Citroën om zijn positie in het ‘Van Life’-gebied te versterken, krijgt nu vorm met de onthulling van Citroën Holidays op een van Europa’s grootste vrijetijds- en reisbeurzen: de CMT in Stuttgart. 

De modern ingerichte bestelwagen is vanaf het voorjaar 2024 te koop binnen het Citroën-netwerk en biedt tot 4 personen de mogelijkheid om in alle vrijheid en met veel comfort op verkenning te gaan. Aan boord kunnen ze slapen, maaltijden bereiden, momenten van gezelligheid delen en wakker worden te midden van uitzonderlijke landschappen. 

De ‘Van Life’

De ‘Van Life’ is een waar maatschappelijk fenomeen geworden, waardoor iedereen reizen anders kan beleven. Dankzij dit ingerichte voertuig geniet je van een grote vrijheid en een aangenaam verblijf, waarbij je wakker wordt in het hart van de natuur. Het bevordert ook een focus op meer verantwoord toerisme.

Grote veelzijdigheid

Een ander groot voordeel van de Citroën Holidays is de veelzijdigheid. Hij is op maat gemaakt voor avontuur, maar is ook zeer praktisch in het dagelijks gebruik. De compacte lengte van 4,98 meter biedt grote wendbaarheid en gebruiksgemak.

Gedetailleerde informatie over het Holidays-assortiment zal worden gecommuniceerd bij de opening van de bestellingen in het voorjaar van 2024.

Citroën Holidays