Ontdek de Citroën C5 Aircross SUV

Citroën C5 Aircross

Dé auto op het gebied van comfort, binnenruimte en flexibiliteit. De Citroën C5 Aircross is vernieuwd met een nog krachtiger en gedistingeerder design. Hij is leverbaar als hybride, plug-in hybride of met een benzine- of dieselmotor.

Moderne en dynamische vormgeving

De Citroën C5 Aircross is met zijn design meer karaktervol en dynamischer dan ooit. Op de weg valt hij direct op door zijn onderscheidende en stijlvolle voorkomen. De verfijnde kleuren en materialen in het interieur versterken het gevoel van ruimte en comfort.

Citroën C5 Aircross

De meest comfortabele en flexibele SUV

De Citroën C5 Aircross onderscheidt zich van andere compacte SUV’s door zijn ruime interieur, veelzijdige gebruiksmogelijkheden en onovertroffen comfort. Hij profiteert van het Citroën Advanced Comfort-programma waarin al het vakmanschap en alle innovativiteit van het merk Citroën tot uiting komt. 

Technologie van de nieuwste generatie

De Citroën C5 Aircross is voorzien van rijhulp- en connectiviteitstechnologieën van de nieuwste generatie. Technologieën die het rijplezier en de veiligheid vergroten. Met de Plug-in Hybrid-uitvoering van de Citroën C5 Aircross wordt het rijden een ultiem ontspannen ervaring.

Take & Go inruilwaarde voordeel

Om de aanschaf van uw nieuwe Citroën extra comfortabel te maken, bieden wij u een aantrekkelijk inruilvoorstel voor uw huidige auto. Ontvang in 3 eenvoudige stappen de indicatieve inruilwaarde van uw huidige auto of bekijk de actuele voorraad en rijd nog deze maand extra voordelig in de Citroën C5 Aircross SUV.

Ontvang bij aankoop van een Citroën C5 Aircross SUV direct leverbaar uit voorraad tot € 3.000 Take & Go inruilvoordeel.