Maak je bedrijf klaar voor elektrisch rijden met Opel

Maak je bedrijf klaar

Maak je bedrijf klaar voor elektrisch rijden met Opel. Tijdelijk bieden  we aantrekkelijke kortingen aan op onze voorraad elektrische bedrijfswagens. Zo profiteer je van kortingen die kunnen oplopen tot wel € 2.000. En dat niet alleen, ook ontvang je 0% financiering op onze voorraadmodellen én kan je in 2024 weer SEBA-subsidie van maximaal € 5.000 aanvragen op de elektrische modellen. Zo stap je extra voordelig in jouw nieuwe Opel Bedrijfswagen. 

Maak je bedrijf klaar

Opel Combo Electric

De nieuwe Combo Electric combineert maximale productiviteit voor je bedrijf met een 100% elektrische, emissievrije aandrijving. Zijn compacte afmetingen maken hem uiterst wendbaar, terwijl hij vanbinnen royaal de ruimte biedt met een laadvolume tot 4,4 m. 

De Combo Electric beschikt over intuïtieve bediening en een digitaal infotainmentscherm. Daarnaast is het ook een ultramodern mobiel kantoor om onderweg te werken, met de connectiviteit en praktische functies om altijd efficiënt te werken – waar je ook heengaat.

 

Opel Vivaro Electric

De nieuwe Opel Vivaro Electric is gemaakt voor bedrijven die hoge normen stellen en een bedrijfswagen nodig hebben die hun dagelijks werk gemakkelijker en efficiënter maakt. Met een keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km (wltp)

De Vivaro Electric vestigt alleen in positieve zin de aandacht op uw bedrijf. Hij rijdt niet alleen zonder uitstoot, maar is ook uitzonderlijk stil. 

Mocht je meer informatie willen ontvangen of interesse hebben in een proefrit, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om je te assisteren bij het vinden van jouw ideale elektrische Opel.