Alfa Romeo Junior (voorheen Milano) nu te zien op Milan Design Week 2024

Alfa Romeo Junior bij Milan Design Week

Gisteren luidde Alfa Romeo JUNIOR de Milan Design Week in, die voor het eerst aan het publiek wordt getoond in de LARUSMIANI-boetiek, een historisch modemerk uit Milaan. Geheel onverwacht is de naam van de compacte sportwagen Alfa Romeo veranderd. ‘Milano’ heeft plaatsgemaakt voor ‘Alfa Romeo JUNIOR’.

Milan Design Week

Dit is de week waarin Milaan design viert. Alfa Romeo JUNIOR is het onverwachte onderwerp van een unieke naamsverandering na de onthulling – meer eenmalig dan zeldzaam in de autowereld – en begint zijn publieksdebuut met al zijn ontwrichtende sportieve aantrekkingskracht.

Alfa Romeo Junior bij Milan Design Week

Samenwerking met LARUSMIANI

Het exclusieve evenement waarop JUNIOR zijn debuut maakte, is opnieuw de volledig Italiaanse samenwerking met LARUSMIANI, een historisch merk en al meer dan een eeuw een grote naam in Milanese elegantie en de “Made in Italy”-kwaliteit van het MonteNapoleone-district.

Made in Italy

Alfa Romeo en LARUSMIANI zijn ook twee ambassadeurs voor Made in Italy over de hele wereld, onder meer verenigd door hun sterke band met Milaan, de geboortestad van hen beiden. De twee merken zijn erin geslaagd om producten tot stand te brengen die deel zijn gaan uitmaken van het collectieve onbewuste, als iconen van stijl, kwaliteit, elegantie en vakmanschap.