Abarth onthult de nieuwe Abarth 600e

nieuwe Abarth 600e

De nieuwe Abarth 600e ondergaat de laatste tests en maakt zijn eerste publieke debuut in Milaan, waar de opnames voor zijn nieuwe commercial dezer dagen gepland staan. Klaar, opwindend, gespierd en agressief, onthullen de eerste foto’s onmiddellijk de “kwaadaardige” essentie van de Abarth 600e Scorpionissima-lanceringsversie. De 600E zal worden geproduceerd in een beperkte oplage van 1.949 exemplaren.

Scorpionissima-model

Het Scorpionissima-model is ontworpen om Abarth-fans sprakeloos te maken en is opgebouwd rond drie hoofdkenmerken. Een ontwerp om maximale prestaties te bereiken, een autostructuur om het de krachtigste Abarth ooit te maken en een competitieve geest om autoliefhebbers aan te trekken. Dankzij de beladen uitrusting zal de nieuwe Abarth 600e liefhebbers in vervoering brengen, waardoor ze veilig kunnen rijden zonder het agressieve en gespierde uiterlijk van hun auto op te geven.

Fel competitief en krachtig

De nieuwe Abarth 600e Scorpionissima is uitgerust met 240 pk en is fel competitief en krachtig. Er is nog nooit een krachtigere Abarth geweest. Bovendien bewijst de uitrusting van deze nieuwe Abarth dat prestaties de mantra zijn die de Abarth-ingenieurs inspireerde. De Abarth 600e is uniek op het gebied van elektrische auto’s en heeft een mechanisch sperdifferentieel dat een uitstekende rijstabiliteit, verbeterde wegligging en tractie garandeert.

Het doel van Abarth – om van het gewone het buitengewone te maken – wordt opnieuw bereikt met het meest uitdagende en toch performante project dat de afgelopen jaren is ontwikkeld. Het nieuwe juweel in het huis van Abarth is een combinatie van kennis, traditie, innovatie en prestaties die voortkomen uit verschillende expertises en partnerschappen.