Abarth en Breil brullen samen met het nieuwe, op de Abarth 500e geïnspireerde horloge

Abarth en Breil

Voor het tiende achtereenvolgende jaar hebben Abarth en Breil de handen ineengeslagen en een krachtig statement gemaakt met de onthulling van hun nieuwste automatische uurwerk: de Breil Abarth 500e Watch. Deze exclusieve limited edition, geproduceerd in slechts 999 stuks, is een eerbetoon aan het eerste elektrische model van Abarth en benadrukt zijn befaamde sportiviteit en design.

Iconische kenmerken

Met zijn fijn afgestemde details viert het op de Abarth 500e geïnspireerde horloge de meest iconische kenmerken van de volledig elektrische Abarth hot hatch. Het horloge combineert vakkundig technologie, stijl en prestaties, net zoals de auto dat doet. Met zijn fascinerende details is de geskeletteerde en met titanium afgewerkte wijzerplaat een eerbetoon aan het ontwerp van de Abarth 500e lichtmetalen velgen en geeft het een glimp van het kaliber in het horloge: een Seiko NH70 automaat. Het horloge is ook verfraaid met details in het spannende “Acid green”, dat wordt gebruikt om de secondewijzers en de index op de achterkant van het horloge te benadrukken. Bovendien is de snit van de koplampen herkenbaar in de IP Titan stalen kast, waardoor de zelfverzekerde uitstraling van de auto wordt teruggewonnen, waar men de kenmerkende, goed presterende en gedurfde sportieve stijl kan voelen terwijl je ernaar kijkt.

Abarth’s onmiskenbare gebrul

Uitgerust met een IP titan stalen band, kon de nieuwe Breil Watch Abarth 500e niet anders dan een van de meest iconische Abarth-kenmerken hebben: Abarth’s onmiskenbare gebrul, dat te horen is zodra de QR-code op de gesp wordt gescand; hetzelfde geluid van de geluidsgenerator, waardoor de kleine “pocket rocket” zich onderscheidt van de voertuigen in zijn segment.

Fans van het merk Scorpion en Breil kunnen nu rijden en opvallende designproducten dragen dankzij deze tien jaar durende samenwerking. De twee merken delen een passie voor design, prestaties en nauwgezette zorg voor details. Opnieuw heeft Abarth gebruld en zijn gemeenschap trots gemaakt.

Abarth en Breil