Profiteer tijdelijk van aantrekkelijk inruilvoordeel op alle Opel modellen

Opel Corsa

Dit is het moment om in een nieuwe Opel te stappen. Tot 31 maart profiteer je namelijk van extra aantrekkelijk inruilvoordeel op al onze modellen. Jouw totale voordeel loopt op tot wel € 3.000. Kies het Opel model dat bij jou past en ontdek hoeveel jij kan besparen op je nieuwe auto.

Nieuwe Corsa

Herontdek de betekenis van rijplezier! Kies tussen benzine, hybride en 100% elektrisch rijden. De nieuwe Corsa staat garant voor plezier, een prijswinnend design en combineert vooruitstrevende technologie met efficiënte motoren die iedere rit weten te verrassen. Het totale voordeel op jouw nieuwe Corsa bedraagt € 2.000!

Nieuwe Opel Corsa

Mokka

Ontdek de combinatie van een strak design, een verbluffend interieur en krachtige technologie, die al je verwachtingen zal overtreffen. Compact en dynamisch, ontdek het zelf in de nieuwe Opel Mokka. Nu met een inruilvoordeel van € 2.000.

Crossland

Prachtig én praktisch, de nieuwe Opel Crossland heeft het allemaal. Een verfijnd SUV-design, het nieuwe familiegezicht ‘de Vizor’, een comfortabel interieur, zeeën van ruimte en de meest innovatieve assistentiesystemen. Het totale voordeel op jouw nieuwe Crossland bedraagt € 2.000. 

Opel Crossland

Grandland

De nieuwe Opel Grandland overtreft alle verwachtingen met zijn zelfverzekerde design, iconische vizor en ultiem rustige interieur met het volledig digitale pure panel. Nu met een totaal voordeel van € 3.000.

Opel Grandland voorkant