2024 Jeep® Wrangler 4xe: nieuwe grille, gewijzigd interieur en meer connectiviteit

Alfa Romeo 33 Stradale Dag

De 2024 Jeep® Wrangler 4xe is hét legendarische SUV-model en belichaamt als geen ander het Jeep DNA. Hij combineert de traditionele kenmerken van een krachtdadige offroader met geavanceerde technologie zoals een plug-in hybride aandrijflijn. De nieuwste 2024 versie is nu te bestellen.

Legendarische tradities

De nieuwe 2024 Jeep Wrangler 4xe eert de tradities die het model zo legendarisch hebben gemaakt. De grille met zeven sleuven verwijst naar het iconische model uit 1941. Dat model legde de basis voor het Jeep DNA, dat met een moderne insteek het verleden en heden met elkaar verbindt. De vernieuwde iconische grille van de 2024 Wrangler is voorzien van zwarte sleuven met metaalkleurige omlijsting (platinum zilverkleurige sleuven en omlijsting voor Sahara). De rest van de grille is in de carrosseriekleur uitgevoerd. De vernieuwde grille is zowel fysiek als visueel slanker en zorgt tegelijkertijd voor een verbeterde koeling. De voorzijde, die zo iconisch en herkenbaar is dat er geen Jeep logo op mag zitten, krijgt dankzij de nieuwe grille weer een frisse uitstraling. Daarnaast is de Sahara-uitvoering van de Wrangler voor het eerst voorzien van 20-inch wielen, wat zowel de uitstraling als rijeigenschappen ten goede komt.

Authentiek interieurdesign

Het verfijnde interieur van de nieuwe Wrangler zit vol premium uitrusting en technologieën, maar behoudt de typerende functionaliteit en veelzijdigheid. De op het verleden geïnspireerde middenconsole heeft een heldere vormgeving die perfect aansluit op het horizontale dashboarddesign. Het dashboard is voorzien van zachte materialen, van stof of polyurethaan, in combinatie met contrasterende stiksels.

Maximale connectiviteit

De nieuwe Jeep Wrangler 4xe is voorzien van connectiviteitsdiensten die betrouwbare en efficiënte ondersteuning bieden. Zo worden alledaagse taken eenvoudiger of neemt de veiligheid verder toe. Een highlight zijn draadloos Apple CarPlay en Android Auto. Een nieuw touchscreen zorgt voor een betere gebruikservaring. Het display is bijna 50% groter geworden ten opzichte van het voorgaande model en meet nu 12,3-inch in diameter. Daardoor zijn menu’s en navigatiekaarten beter te bekijken. Bovendien biedt de interface vele mogelijkheden voor personalisatie met tot aan vijf gebruikersprofielen.

Meer comfort en efficiëntie

De Sahara en Rubicon modellen zijn standaard voorzien van nieuwe, twaalfvoudig elektrisch verstelbare voorstoelen. De stoelen zijn nauwkeurig ontworpen voor offroad-expedities en een ideale zitpositie. Iedere bestuurder vindt een zitpositie die optimaal comfort en veiligheid biedt in ieder terrein. De stoelen zijn uitgebreid getest op doorwaadbaarheid en zijn uitzonderlijk robuust. Daarmee belichamen ze de essentie van het Jeep DNA en in het bijzonder dat van de Wrangler.

De nieuwe Jeep Wrangler is per direct te bestellen. De Jeep Wrangler 4xe Sahara is leverbaar vanaf 90.800 euro incl. afleverkosten. De Jeep Wrangler 4xe Rubicon heeft een vanafprijs van 94.100 euro incl. afleverkosten.

2024 Jeep Wrangler 4xe