Vacature titel: Service adviseur / werkplaatsreceptionist

Locatie                                            Zuid-Limburg

Aantal uren per week                    32-40 uur

Opleidingsniveau                          MBO niveau 4

 

Wat ga je doen:

Als service adviseur ben je de spil in het contact tussen de klant en de werkplaats. Je adviseert de klant over de uit te voeren werkzaamheden. De geadviseerde zaken worden in ons dealer managementsysteem vastgelegd zodat deze op correcte wijze in onze werkplaats uitgevoerd kunnen worden. Als service adviseur ben je onder andere betrokken bij de werkplaatsplanning, contacten met leasemaatschappijen, controle op de tijdregistratie van de monteurs en de facturatie van werkplaats- en magazijnfacturen. Als service adviseur ben je daarnaast samen met je collega’s verantwoordelijk voor actief voorraadbeheer en voorzie je de werkplaats van alle voor reparatie en onderhoud benodigde onderdelen en materialen.

 

Dit ben jij:

 • Je beschikt over tenminste een afgeronde MBO-4 opleiding en hebt een sterk commerciële instelling;
 • Je hebt bij voorkeur tenminste 3 jaar werkervaring bij een autodealerbedrijf en hebt affiniteit met auto’s en autotechniek. Geen relevante ervaring, maar toch enthousiast over deze vacature? Ook dan willen we graag kennis met je maken!;
 • Je gaat met gemak om met automatisering, bent stressbestendig en beschikt over de vaardigheid om duidelijk te communiceren met klanten en collega’s;
 • Je bent je bewust van het feit dat je enthousiaste klanten krijgt door het tonen van uitstekend gastheerschap en betrokkenheid.

 

Dit bieden wij jou:

 

 • Een gevarieerde en uitdagende functie bij een groeiend bedrijf in de automobielbranche waarbij persoonlijke groei (door middel van trainingen) gestimuleerd wordt.
 • Collega’s die voor je klaarstaan en naast hard werken ook voor een leuke sfeer zorgen;
 • Een uitstekende cao met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Op basis van een fulltime dienstverband heb je recht op 24 verlofdagen en 13 adv dagen;
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer onbelast;
 • Een goede pensioenregeling ondergebracht bij PMT metaaltechniek;
 • Een jaarcontract met de intentie dit na afloop om te zetten naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

 

Heeft deze vacature je interesse gewekt of wil je graag wat meer informatie? Dan horen wij graag van je! Maak je cv up-to-date en schrijf een begeleidende brief waarin je ons laat weten waarom jij goed in het omschreven profiel en functie past. Stuur deze naar: vacatures@hekkertautogroep.nl.  Zodra we je sollicitatie binnen hebben, ontvang je altijd een ontvangstbericht van ons zodat je weet dat alles in goede orde is ontvangen. Binnen 2 weken hoor je van ons of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.