Locatie: Zuid- en Midden-Limburg

Aantal contracturen per week: 38 uur

Opleidingsniveau MTS/MBO

 

Wie zijn wij:

Hekkert Autogroep is één van de toonaangevende autobedrijven in Limburg. Dagelijks stellen meer dan 180 enthousiaste medewerkers verspreid over 6 locaties alles in het werk om Limburg mobiel te houden. Wij zijn officieel partner voor de merken Peugeot, Opel, Citroën, Fiat, Jeep, DS, Alfa Romeo, Abarth & Ford. Naast partner van eerder genoemde merken voeren wij in Geleen ons Hekkert occasioncenter waar wij occasions verkopen van alle merken. Ook kun je bij onze vestigingen terecht voor onderhoud, reparaties en aanverwante diensten.

Onze kernwaardes Vertrouwen, Verbinden, Verblijden, Verbeteren & Verduurzamen worden uitgedragen naar zowel onze klanten als naar onze medewerkers.

 

Wat ga jij doen:

Als ervaren monteur maak je deel uit van het aftersales team en voer je zelfstandig onderhoud-, reparatie-, en diagnosewerkzaamheden uit. Je werkt in een hecht team en streeft altijd naar 100% klanttevredenheid. Je wordt continu getraind om alle benodigde kennis op peil te brengen en te houden en je hebt de ambitie om iedere dag weer te leren en je te verbeteren.

 

Dit ben jij:

 • Je beschikt over tenminste een afgeronde opleiding tot automonteur niveau 3 of 4 en bent in bezit van je APK bevoegdheid.
 • Je hebt een geldig rijbewijs B.
 • Je hebt tenminste 2 jaar ervaring, bij voorkeur in een merkdealerbedrijf.
 • Je werkt secuur en begrijpt het belang van procedures en kwaliteitsrichtlijnen.
 • Je hebt al een gedegen kennis van moderne auto-elektronica en de drive om verder mee te groeien met alle ontwikkelingen op het gebied van elektrificatie, hybride techniek en waterstof.

 

Dit bieden wij jou:

 • Op basis van een fulltime dienstverband heb je recht op 24 verlofdagen en 13 adv dagen.
 • Salariëring conform ons salarishuis, uitgaande van de cao voor het motorvoertuigenbedrijf en tweewielerbedrijf.
 • Goede pensioenregeling, ondergebracht bij PMT metaaltechniek.
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer onbelast.
 • Een gevarieerde en uitdagende functie bij een groeiend bedrijf in de automobielbranche waarbij persoonlijke groei gestimuleerd wordt.
 • Geregeld leuke & sportieve activiteiten met onze personeelsvereniging.

 

Heeft deze vacature je interesse gewekt of wil je graag wat meer informatie? Dan horen wij graag van je! Maak je cv up-to-date en laat ons weten waarom jij goed in het omschreven profiel en functie past. Stuur deze naar: vacatures@hekkertautogroep.nl.  Zodra we je sollicitatie binnen hebben, ontvang je altijd een ontvangstbericht van ons zodat je weet dat alles in goede orde is ontvangen. Binnen 2 weken hoor je van ons of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.

Indien gewenst bieden wij je de mogelijkheid vrijblijvend een dagdeel mee te lopen in onze werkplaats.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!