Hekkert Autogroep is een van de toonaangevende autodealers in Limburg en is verheugd u te melden dat ons merkenaanbod is uitgebreid.

Wij zijn bij Hekkert Autogroep al meer dan 100 jaar de Opel-dealer voor Limburg, na de overname van Ford Jos Bogman in 2018 voeren wij ook het merk Ford in Zuid-Limburg. Begin dit jaar hebben we ons aanbod verder uitgebreid door de toevoeging van Welling Peugeot in Heerlen, Maastricht en Sittard. Per 1 februari is Autobedrijf Coumans uit Geleen overgenomen. Per 17 april heeft Hekkert Autogroep de dealer activiteiten van Janssen Kerres in Roermond overgenomen van de merken Citroen en Peugeot. Naast de locatie in Roermond kunt u vanaf deze datum ook in onze huidige Hekkert vestigingen in Heerlen, Maastricht en Sittard terecht met uw Citroen. Dit betekent dat we naast Opel en Ford nu ook officieel partner zijn van de merken: Abarth, Alfa Romeo, Citroen, DS, Fiat, Jeep en Peugeot. Voor zowel particulier als zakelijk rijden kunt u bij ons terecht.

Naast onze verkoopactiviteiten hebben we ook professionele werkplaatsen die gespecialiseerd zijn in het onderhoud van alle door ons aangeboden merken. Onze technici zijn ervaren en worden regelmatig getraind om ervoor te zorgen dat ze altijd up-to-date zijn met de nieuwste technologieën.

U vindt onze Hekkert vestigingen in Heerlen, Maastricht, Geleen, Sittard en Roermond. Al onze vestigingen hebben een assortiment van zowel nieuwe als gebruikte auto’s en onze deskundige verkoopteams staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte auto aansluitend bij uw behoeften en budget. Onze werkplaatsen bieden ook een breed scala aan services, waaronder onderhoud, reparatie en Apk-keuringen.

Bij Hekkert Autogroep streven we ernaar om uw auto-ervaring zo gemakkelijk en zorgeloos mogelijk te maken. We hopen u snel te zien in een van onze Hekkert vestigingen!

Hekkert Beweegt Limburg!