Persbericht Hekkert Autogroep

Hekkert Autogroep heeft een overeenkomst bereikt met Welling Autobedrijven over de overname van haar Peugeot activiteiten per 1 januari 2023. Deze zijn gevestigd in Heerlen, Sittard en Maastricht.

Verder is met Autobedrijf Coumans te Sittard-Geleen een overeenkomst bereikt waarbij de Fiat, Fiat Professional, Abarth, Alfa Romeo en Jeep activiteiten per 1 februari 2023 zullen worden overgenomen. Ook het pand van Autobedrijf Coumans zal overgaan naar Hekkert Autogroep.

Bovenstaande overnames passen geheel in de nieuwe netwerkstrategie van Stellantis om haar merkportfolio te clusteren en onder te brengen bij minder maar wel grotere dealerbedrijven.

“Hekkert Autogroep sorteert met beide overnames voor op de toekomst als partner voor Stellantis en kan hiermee de benodigde schaalvergroting creëren in het gebied Zuid- en Midden-Limburg. Daarnaast is Hekkert Autogroep dealer en erkend reparateur van het merk Ford in Heerlen, Sittard en Maastricht. Na afronding van de overnames telt het bedrijf 6 vestigingen en ruim 150 werknemers”, aldus Peter Hekkert, DGA van Hekkert Autogroep.

 

Heerlen, 4 november 2022.