Auto Coumans wordt Hekkert Autogroep

Auto Coumans heeft u eind vorig jaar geïnformeerd over de samenvoeging van Auto Coumans en Hekkert Autogroep voor hun vestiging in Geleen. Wij willen u vanaf deze plaats van harte welkom heten bij Hekkert Autogroep. Uw vertrouwde gezichten van Auto Coumans maken samen met u de overstap naar Hekkert Autogroep en verwelkomen u graag in de vestiging Geleen. 

Ook bij Hekkert Autogroep kunt u gebruikmaken van de service die u gewend bent. Zo kunt u bij ons terecht voor het onderhoud en reparatie van uw Abarth, Alfa Romeo, Fiat en Jeep. Ook voor andere merken bent u bij de vakgarage in Geleen of bij één van onze andere vestigingen van harte welkom. Daarnaast staan wij u als vanouds bij voor advies en begeleiden wij u graag bij de aankoop van een nieuwe auto. De vertrouwde verkoopadviseurs staan voor u klaar! 

Op deze website (www.hekkertautogroep.nl) vindt u de actuele voorraad auto’s van al onze merken en meer informatie over alle services die wij aanbieden en maakt u gemakkelijk een werkplaatsafspraak.

Wij gaan ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Heeft u toch nog vragen? Deze beantwoorden wij graag via ons Klant Contact Centrum, te bereiken op e-mailadres: kcc-hekkert@hekkertautogroep.nl

 

Met vriendelijke groeten,

Peter Hekkert
Algemeen Directeur

Bekijk hier de hekkert website