Hekkert, jouw mobiliteitspartner in Limburg

Locatie: Venlo

Aantal uren per week: 40 uur

Opleidingsniveau MBO niveau 4

Hekkert Autogroep is een van de toonaangevende autodealers in Limburg. Bij Hekkert Autogroep stellen meer dan 130 medewerkers iedere dag alles in het werk om Limburg mobiel te houden. Wij zijn dealer voor de merken Ford, Hyundai en Opel en naast de dealervestigingen door de gehele provincie voeren wij een bedrijfswagen en occasioncenter in Heerlen.

Als service adviseur ben je de spil in het contact tussen de klant en de werkplaats. Je adviseert de klant over de uit te voeren werkzaamheden. De geadviseerde zaken worden in ons dealer managementsysteem vastgelegd zodat deze op correcte wijze in onze werkplaats uitgevoerd kunnen worden. Als service adviseur ben je onder andere betrokken bij de werkplaatsplanning, contacten met leasemaatschappijen, controle op de tijdregistratie van de monteurs en de facturatie van werkplaats- en magazijnfacturen. Als service adviseur ben je daarnaast samen met je collega’s verantwoordelijk voor actief voorraadbeheer en voorzie je de werkplaats van alle voor reparatie en onderhoud benodigde onderdelen en materialen.

Wat vragen wij?

- Je beschikt over tenminste een afgeronde MBO-4 opleiding en hebt een sterk commerciële instelling.

- Je hebt bij voorkeur tenminste 3 jaar werkervaring bij een autodealerbedrijf en hebt affiniteit met auto’s en autotechniek. Geen relevante ervaring maar toch enthousiast over deze vacature? Ook dan willen we graag kennis met je maken.

- Je gaat met gemak om met automatisering, bent stressbestendig en beschikt over de vaardigheid om duidelijk te communiceren met klanten en collega’s.

- Je bent je bewust van het feit dat je enthousiaste klanten krijgt door het tonen van uitstekend gastheerschap en betrokkenheid.

Wat bieden wij?

- Een gevarieerde en uitdagende functie bij een groeiend bedrijf in de automobielbranche.

- Collega’s die voor je klaarstaan en naast hard werken ook voor een leuke sfeer zorgen.

- Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen.

- Een uitstekende cao met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

- Een goede pensioenregeling ondergebracht bij PMT metaaltechniek.

- Een jaarcontract met de intentie dit na afloop om te zetten naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Stuur je motivatiebrief en cv naar vacatures@hekkertautogroep.nl en we nemen snel contact met je op!