Hekkert Autogroep
Verkoop: 045-5638888
Sluiten
Hekkert Autogroep Search Mag
Search
opelcheck

Opel Financieringen

Wilt u een Opel in eigendom maar uw Opel niet ineens betalen?

Dan is het financieren van uw Opel het alternatief! Uw Opel financieren kan op veel verschillende manieren. U heeft bijvoorbeeld zelf de keuze bij het bepalen van de looptijd, het aan te betalen bedrag en uiteindelijk dus ook het maandbedrag. U bent bij ons aan het juiste adres voor een bijzonder aantrekkelijke financiering met duidelijke voorwaarden en lage rentepercentages. Voor alle financiële producten waaronder financieringen werken wij samen met Opel Financial Services, onderdeel van GM Financial, en één van 's werelds grootste financieringsmaatschappijen in de automobielindustrie. Opel Financial Services is opgericht in 1919 in de Verenigde Staten onder de naam General Motors Acceptance Corporation (GMAC) en biedt haar klanten wereldwijd een compleet pakket van financiële producten en diensten aan.

 

Zowel zakelijk als particuliere financieringsproducten

In Nederland biedt Opel Financial Services diverse zakelijke en particuliere financieringsproducten aan voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto. Daarbij is Opel Financial Services de officiële partner van Opel en haar dealers. Wij informeren u graag in een van onze showrooms over de verschillende financieringsmogelijkheden. Wij mogen echter geen advies geven maar u slechts informeren. U dient daarom zelf te bepalen of het door u gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Informeer bij een van de Hekkert vestigingen naar de voorwaarden en het standaard informatieblad of bel Opel Financial Services via telefoonnummer (076) 54 489 00. Voor meer informatie kunt u ook de website raadplegen: www.opelfinancialservices.nl

Meer info? telefoonnummer Hekkert Klanten contact centrum Bel ons op 045-5638888 of vul het formulier hieronder in. Velden met een (*) zijn verplicht.

Contactgegevens