Hekkert Autogroep
Verkoop: 045-5638888
Sluiten
Hekkert Autogroep Search Mag
Search
opel2go

Opel2Go

Wist u dat een groot deel van alle auto’s wordt gefinancierd? Daarnaast rijdt men het liefst vaker in een nieuwe auto en dat met zo laag mogelijke maandlasten. Met Opel2Go kunt u elke 2 jaar in een nieuwe Opel rijden en dat tegen een vergelijkbaar maandbedrag met een vergelijkbare aanbetaling.

 

Hoe werkt Opel2Go?

U kiest het model van uw voorkeur. U selecteert de opties en accessoires van uw keuze. Vervolgens geeft u de gewenste looptijd aan en hoeveel kilometers u verwacht te rijden. Daarnaast geeft u aan of u een aanbetaling wilt doen. Met deze informatie wordt uw maandbedrag berekend.

 

Extra zekerheid!

In tegenstelling tot andere financieringen wordt er bij Opel2Go een gegarandeerde restwaarde afgegeven. Met deze garantie bent u beschermd tegen onverwachte waardedalingen op de occasionmarkt. Met andere woorden, u weet al wat uw auto minimaal waard is aan het einde van de looptijd. Dat is zekerheid! Daarnaast zorgt de gegarandeerde restwaarde ervoor dat de maandbedragen lager zijn. Dit stelt u in staat om extra luxe toe te voegen of in een grotere auto te rijden. Aan het einde van de looptijd heeft u de keuze uit de volgende 3 mogelijkheden:

- Inruilen. Verder met een nieuwe Opel? Dan kunt u uw oude Opel inleveren. Zonder zorgen kunt u overstappen in een nieuwe Opel tegen een vergelijkbaar maandbedrag.

- Blijven rijden. Wanneer u uw Opel wilt houden, kunt u het bedrag gelijk aan de gegarandeerde restwaarde afbetalen of herfinancieren.

- Inleveren. Wilt u niet meer verder rijden? Dan levert u uw Opel gewoon in. Een optimale combinatie van keuze en zekerheid!

Meer info? telefoonnummer Hekkert Klanten contact centrum Bel ons op 045-5638888 of vul het formulier hieronder in. Velden met een (*) zijn verplicht.

Contactgegevens