Hekkert, jouw mobiliteitspartner in Limburg

Profiteer nu van 24 maanden garantie bij geselecteerde occasions!

Bij Hekkert hebben we deze Lente een spetterende actie! Op geselecteerde occasions krijg je in plaats van de standaard 12 maanden garantie, nu 24 maanden garantie! Wil jij ook gebruik maken van deze actie? Maak dan direct een afspraak voor een showroombezoek en bekijk alvast ons complete aanbod!

Lease nu jouw nieuwe Ford al vanaf €255 per maand!

Rij jij binnenkort ook in een nieuwe Ford voor een vast bedrag per maand? Bij Private Lease betaal je een bedrag voor belasting, onderhoud en verzekering. Je hoeft alleen nog maar te tanken!

Nu tot € 6.000 korting bij aankoop van een nieuwe Hyundai!

Bij Hekkert Hyundai hebben wij verschillende acties op veel van onze Hyundai modellen, van de i10, i20, i30, Kona of Tucson. Bij Hekkert Hyundai staan al deze modellen op voorraad. Maak nu een afspraak voor een showroombezoek!

The big event is weer bij Opel!

De grootste inruilsensatie van Europa vindt weer plaats. Krijg nu tot €2.000 extra inruilwaarde op alles wat rolt of rijdt, een tankpas t.w.v. €500,- en gratis accessoires t.w.v. €250,-. Wil jij ook weten wat jouw huidige auto waard is? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan een van onze showrooms. Hieronder kun je alle informatie van the big event bekijken of direct een afspraak maken voor een showroombezoek.