Hekkert, jouw mobiliteitspartner in Limburg

Hekkert Private LeaseZorgeloos auto rijden?

Voor een vast bedrag per maand zorgen wij voor de wegenbelasting, verzekering, het onderhoud en onverwachte kosten terwijl jij in een nieuwe auto rijdt. Het enige dat je zelf nog hoeft te doen is tanken.

Private lease biedt een aantal voordelen. Zo rijd je voor een vast bedrag per maand, heb je nooit onvoorziene uitgaven en dus geen zorgen meer om je auto, betaal je geen kosten voor de aflevering, hoef je jouw spaargeld niet te investeren in een nieuwe auto en lever je na het verstrijken van de looptijd de auto in en stap je gemakkelijk over naar een nieuwe auto.

Als je een auto leaset bij Hekkert kun je altijd vertrouwen op de beste service. Wij blijven altijd jouw aanspreekpunt en ook voor onderhoud, eventuele reparaties of schadeherstel kun je bij ons terecht. Wel zo gemakkelijk!

Onze adviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw nieuwe auto en bespreken de mogelijkheden die private lease kunnen bieden. Heb je al een auto in bezit? Geen probleem! Deze nemen we graag zonder gedoe van je over.

Neem voor meer informatie contact met ons op of kom langs en bekijk ons aanbod!

Klik op één van de logo’s voor meer merk specifieke informatie.