&

FORTUNA SITTARD

Sinds 1999 speelt Fortuna zijn thuiswedstrijden in het Fortuna Sittard Stadion, gelegen op Bedrijvenstad Fortuna. Het onderkomen werd destijds geopend met een vriendschappelijke wedstrijd tegen Schalke ’04. Door de jaren heen veranderde de thuishaven nog wel eens van naam. Sinds 2014 is het stadion omgedoopt tot het Fortuna Sittard Stadion.

Vandaag de dag is het stadion het thuis van zowel het mannen- als het vrouwenteam en biedt het plaats aan ruim 12.000 supporters.

MEER INFORMATIE

Mis deze unieke kans op de originele Eredivisiebal en de Fortuna sjaal niet.

Hekkert Autogroep x Fortuna
meld je nu aan

 

Deelname aan de winactie is gratis en staat open voor personen van 18 en ouder. Toestemming van ouders is vereist voor deelnemers beneden 18 jaar. De winactieperiode loopt van 12 t/m 19 januari 2024. Deelnemers maken kans op een prijs die wordt aangeboden door Hekkert Autogroep. Er wordt hierbij één originele Eredivisiebal seizoen 2023/2024 en één Fortuna sjaal weggegeven. De prijs is niet inwisselbaar voor contant geld of andere goederen. Hekkert Autogroep behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden op elk moment te wijzigen of de winactie zonder voorafgaande kennisgeving te beëindigen. De winnaar van de winactie wordt bekend gemaakt op 22 januari 2024. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gesteld. Deelnemers kunnen maximaal één keer deelnemen aan de winactie. Door deel te nemen aan de winactie, stemt de deelnemer in met de algemene voorwaarden, het privacy beleid en AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) van Hekkert Autogroep. Deze actievoorwaarden zijn onderhevig aan Nederlands recht. Eventuele geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het arrondissement waar Hekkert Autogroep is gevestigd. 

 

 

BEKIJK ONZE VOORRAAD