Hekkert Autogroep
Verkoop: 045-5638888
Sluiten
Hekkert Autogroep Search Mag
Search
crosslanddetail

OPEL CROSSLAND X

De nieuwe Opel Crossland X uit 2017 is speciaal voor u ontworpen!

Dankzij zijn toonaangevend innovaties, crossover-design en grote flexibiliteit steelt hij overal de show. De compacte Opel Crossland X is – anders dan de Mokka X die optioneel leverbaar is met vierwielaandrijving – vooral toegespitst op het leven in en rond stedelijk gebied. Dankzij zijn grote kofferruimte en comfort is de Crossland X eveneens geschikt voor langere (vakantie)reizen. Met een lengte van 4,212 meter is de Crossland X 16 cm korter dan de Astra, maar hij is ook 10 cm hoger. Daardoor genieten inzittenden van een hogere zitpositie wat bijdraagt aan een goed overzicht op de weg.

Voor nóg meer ruimtelijk gevoel is een panoramisch glazen dak een optie. De Crossland X is ontworpen met een flexibel in te delen ruimte en praktische opbergvakken. Daarnaast heeft u de keuze uit 3 standaard uitvoeringen: selection, online edition en innovation. De Opel Crossland X is het mooie alternatief voor de Opel Meriva. 

 

Meer info of een proefrit plannen? telefoonnummer Hekkert Klanten contact centrum  Bel ons op 045-5638888 of vul het formulier hieronder in. Velden met een (*) zijn verplicht.

Contactgegevens