Hekkert Autogroep
Verkoop: 045-5638888
Sluiten
Hekkert Autogroep Search Mag
Search

OPEL CORSA-E

DE NIEUWE CORSA-E KOMT ERAAN!

De nieuwe volledig elektrische Corsa-e komt eraan! Wilt u straks de primeur hebben en al in het eerste kwartaal van 2020 rijden in de nieuwe Corsa-e? Dat kan! Registreer u dan nu! (Zie formulier aan de onderzijde van deze pagina).
Opel biedt de volledig nieuwe Corsa voor het eerst aan met volledig elektrische aandrijving. De batterij-elektrische versie biedt een actieradius van 330 km (volgens WLTP1). De orderboeken van de nieuwe Corsa openen vandaag met de bekendmaking van de prijs voor de rijk uitgeruste Launch Edition: € 34.999,-. Deze prijs is inclusief afleverkosten, 11 kW 3-fase ‘onboard charger’, type 3 laadkabel en een onderhoudsabonnement voor zes jaar. Over enkele weken zal Opel aanvullend de prijs bekend maken van de in een later stadium leverbare Corsa-e basisvariant (Edition), alsmede die van de efficiënte benzine- en dieselversies.

EXTERIEUR
De nieuwe Corsa-e biedt niet alleen opwindende Duitse techiek, maar ook een baanbrekend design, dat zijn dynamische karakter benadrukt. Van zijn zelfbewuste, sportieve neus tot zijn strak vormgegeven achterkant: de Corsa-e is vanuit elke hoek begerenswaardig.  
INTERIEUR
Het interieur van de nieuwe Corsa-e maakt direct indruk, dankzij hoogwaardige materialen, vakkundige afwerking en slimme details. Het sportieve, op de bestuurder gerichte instrumentenpaneel heeft een luxe uitstraling. U zou het liefst meteen achter het stuur willen gaan zitten en wegrijden!  
VELGEN
De Corsa-e is extra stijlvol met 17-inch lichtmetalen velgen, die zijn sportieve, toekomstgerichte design onderstrepen. 
DAKOPTIES

Kies uw eigen stijl! Dak en buitenspiegels in contrasterend zwart of wit voegen extra dynamiek toe. Het royale panoramadak laat het interieur baden in licht. 

 

INTELLILUX LED® MATRIX KOPLAMPEN

Zien en gezien worden. De nieuwe Corsa-e is als eerste in zijn klasse leverbaar met hoogwaardige IntelliLux LED® Matrix koplampen die afhankelijk van de situatie automatisch omschakelen tussen grootlicht en dimlicht. Ontspannen rijden, zonder het risico andere bestuurders te verblinden. 


PANORAMISCHE 180° ACHTERUITRIJCAMERA

Achteruit inparkeren en manoeuvreren - vooral in de stad en krappe parkeergarages - wordt een stuk gemakkelijker! De panoramische 180° achteruitrijcamera brengt de achterkant van de Corsa-e van bovenaf in beeld, zodat u alle obstakels beter kunt zien. 

 

en nog veel meer opties..

 

Meer info of een proefrit plannen? Bel ons op 045-5638888 of vul het formulier hieronder in. Velden met een (*) zijn verplicht.

Contactgegevens