Hekkert Autogroep
Verkoop: 045-5638888
Sluiten
Hekkert Autogroep Search Mag
Search

 

 

 

(

 

 

 

 

Kies nu voor de 100% elektrische Opel Ampera-E,

met de E van eerste in zijn klasse dankzij een actieradius van

maar liefst 423 Kilometer (WLTP). Bij Hekkertautogroep is de Ampera-E uit voorraad leverbaar. Met een luxe uitrusting, Duitse technologie en een uitgebreide actieradius is de elektrische Opel Ampera-e dé elektrische auto voor zakelijk verkeer én privé gebruik. Opel Hekkert heeft de Opel Ampera-e uit voorraad leverbaar. OP=OP

 


 

 

 

 

 

 

 

COMFORTABEL ELEKTRISCH RIJDEN

De Opel Ampera-e is dé elektrische auto die zorgt voor optimaal rijplezier en top prestaties. De batterij, bestaande uit 288 lithium-ion-cellen en een capaciteit van 60 kWh, is in de bodem van de auto gemonteerd. Hierdoor biedt het interieur nog steeds ruimte aan vijf personen en voldoende bagageruimte van 381 liter. De korte laadtijd en de intelligente laadtechniek van Opel zorgt ervoor dan de Ampera-e extra flexibel is. Bij het rijden van langere afstanden kunt u gebruik maken van diverse oplaadpunten in heel Europa. Op deze manier kunt u altijd en overal genieten van uw Ampera-e.

ZAKELIJK ZEER AANTREKKELIJK
De Opel Ampera-e is zeer aantrekkelijk voor zakelijk rijders, vooral dankzij de geringe bijtelling voor dit type auto: 8%. Daarnaast profiteren kopers van diverse subsidies en belastingvoordelen. Door de elektrische aandrijflijn zijn de onderhoudskosten gering. Standaard heeft Ampera-e dan ook 8 jaar/160.000 kilometer garantie op alle elektrische onderdelen.

 

OPTIMAAL RIJPLEZIER EN TOPPRESTATIES

De Opel Ampera-e heeft een elektromotor met 150kW (204pk), een batterijcapaciteit van 60kWh en een forse actieradius van meer dan 380 kilometer volgens de nieuwe, strengere WLTP-cyclus. De 4,16 meter lange Ampera-e is een ruime gezinsauto met voldoende ruimte voor vijf inzittenden. De bagageruimte biedt een inhoud van 381 liter en maar liefst 1.274 liter met de achterbank neergeklapt.


 
ampera-4ampera-5
 
 

INNOVATIEF KARAKTER EN LUXE EXTERIEUR 

Het innovatieve karakter van de Ampera-e wordt extra benadrukt door zijn luxe exterieurdesign. Strakke lijnen onderstrepen de dynamische prestaties en de laag aflopende daklijn versterkt het aerodynamische design. Zoals elke Opel is ook de Ampera-e zeer vooruitstrevend op het gebied van connectiviteit dankzij Opel OnStar en IntelliLink. Daarnaast is hij voorzien van innovatieve technologie, zoals het grote 10,2 inch touchscreen en een draadloze oplader voor uw smartphone.

Om het gevoel van ultieme luxe nog te versterken is de Ampera-e daarnaast uitgerust met:

•  Electronic Climate Control met afstandsbediening via de myOpel app

•  Elegant dashboard metsfeerverlichting

•  Grote ramen die het gevoel van ruimte versterken

•  Exclusieve “Mana”-bekleding met oranje stiksels

•  Bagageruimte uitbreidbaar van 381 tot 1.274 liter


 

 

Meer info of een proefrit plannen? telefoonnummer Hekkert Klanten contact centrum  Bel ons op 045-5638888 of vul het formulier hieronder in.

Velden met een (*) zijn verplicht.

Contactgegevens