Hekkert Autogroep
Verkoop: 045-5638888
Sluiten
Hekkert Autogroep Search Mag
Search
amperadetail

OPEL AMPERA-E

De nieuwe, volledig elektrische Opel Ampera-e zal eindelijk het hoofd bieden aan de grootste drempel voor elektrisch rijden: de angst om te stranden met een lege batterij. Volgens de New European Drivind Cycle (NEDC); de huidige standaard voor het vergelijken van bereik tussen verschillende voertuigen) biedt de elektrische Opel op één acculading een actieradius die de magische 500 kilometergrens met ruime marge overschrijdt. Hiermee is de Ampera-e met afstand de beste in zijn klasse.

Actieradius

Angst voor een beperkte actieradius behoort nu tot het verleden: Volgens de New European Driving Cycle (NEDC) kan de nieuwe Ampera-e de 500 kilometer barrière doorbreken zonder opnieuw te laden. Dit maakt Opel’s nieuwe innovatieve elektrische model de beste binnen zijn segment. 

Premium opties

De premium uitrusting voor de Ampera-e biedt onder meer:

•Zeer helder, ultra-plat 10,2" touchscreen

•Draadloos opladen van uw smartphone1

•Een zeer rustige en soepele automaat

•LED-dagrijverlichting en -achterlichten

•17" lichtmetalen velgen 

Veiligheidssystemen

Het Automatic Emergency Braking System1 detecteert niet alleen voertuigen, maar ook voetgangers die u misschien niet had gezien. Tussen de 8 - 80 km/u wordt constant u afstand tot potentieel gevaar gemeten. Wordt de afstand te klein, dan krijgt u een waarschuwing door middel van een visueel signaal en geluidssignaal. Reageert u niet dan vermindert de Ampera-e automatisch snelheid. Bij snelheden onder de 40km/u wordt de auto volledig tot stilstand gebracht. Daarmee biedt het systeem maximale veiligheid, vooral in stadsverkeer.


Hekkert Sittard B.V. is geselecteerd als enige verkooppunt in Limburg!


 

Meer info of een proefrit plannen? telefoonnummer Hekkert Klanten contact centrum  Bel ons op 045-5638888 of vul het formulier hieronder in. Velden met een (*) zijn verplicht.

Contactgegevens